Tuesday, July 20, 2010

T_T

ak x taw apa yg ak asa

ak try utk buang perasaan ak pada dia tp...

ak tetap syg kn dia lagi..tetap cintakan dia lagi..

ak x leh..ak bingung..bila ak tatap gmbar dia..

ak sebak..kenangan dgn dia bnyak

kalau la msa bole dputarkan kembali..

ak akn wat yg trbaik utk si dia..

tp skang sudah trlambt...

ak taw dia bncikan ak..
..
ak pon x ingin jdi bgitu..

tp ak hnya insan biasa..sring wat silap

mungkin dia x nmpak perubahan aku...

dan hanya kesilapan ku ja bnyak..

ak redha ngan apa yg trjadi..

ak harap dia bhagia...

Dan brjaya dalah hidupnya..

ak sentisa merinduinya dan menyintainya walaupun ak tahu sudah trlambat bgiku..

biarlah ia kekal di hatiku ni..

tulus ikhlas dari hati yg kerdil

Tuesday, July 6, 2010

Boring Sial!!!!

ntah pape je hdup ni..mkn x kenyng mndi x bsah...hmmmm..
x leh la nk dok sorg2..bila trmenung je..sedih...arghhhh...cam x da mkna ja hdup ni..

Sunday, July 4, 2010

Mentor..mentor..mentor..

xabis2 lagi dengan rancngan realiti semasa ni...sejak pekenalan rancangan malaysia yg pertama iaitu akademi Fantasia or senang lagi di panggil AF=AKADEMI FIRAUN..rancangan relaiti skang mkin lama mkin tumbuh mcm cndawan tumbuh slapas hujan..Mentor,n yg pling ak terkejut idola kecil..ada ka ptt ajar budak2 kecil yg sepattnya g skolah menelaah buku pelajaran di sogokan dengan nyanyian dan hiburan yg melalaikan..bukan nk angkang tp dah keluar bukti yg menunjukkan rancangan realiti tv ini adalah haram brdasarkan video ni.
secara terang2 yg Af ttap haram tetapi kenapa msih ramia org still ikuti jgak..so pndai2 la korg pikirn pendapat korg sndri...

Argentina kalah lagi

Adoi..nek bengang aku tgk math smlm..msa sidang akhbar ckap bguih ja...lau klah ckit xpa..ni smpai 4-0 kna...lau ak taw x sokong la depa..xpa..german pasni..caiyok german..haha..

Saturday, July 3, 2010

Boring seyh...

Haizz....ni padahnya silap beli tket awl2...lau ak L.O x pa gak..aduih..x taw nk wat pa ni...sapa2 leh tlg aku hilang kan boring nih....ada kat umah mmbr makan tdoq ja wat..ingt kan nk tolak lemak..brtambah lemak lagi la kat bdn aku nih...nk pegi mna2 xda trnsport...anyone can help me????

Delete All post..wat yg bru...


Aku dak baru kat cni..haha..pdahal da lma wat tp blog sblum tu ak wat utk koleksi peribadi aku ja...so yg tu biar la aku simpan dan create yg bru ni...ak trikut2 jgak ladengan mmbr2 aku yg ada blog ni..nmpak menarik..so aku pon jnis suka jgak nk taip2 ttg sesiapa pon..jadi aku wat la lagi 1 blog..
so ni permulaan aku di cni...sape add la aku k..n i will keep in touch with ur guys..haha